Minising og Corona-viruset

14.04.2020

Oppdatert 14.04.20: Alle våre aktiviteter frem til 15.juni er avlyst! Vi planlegger for oppstart igjen i slutten av august. 

Foto: KFUK-KFUM sin hjemmeside
Foto: KFUK-KFUM sin hjemmeside

Minising følger KFUK-KFUM sine retningslinjer for gjennomføring av arrangementer. Disse følger igjen Folkehelseinstituttet sine retningslinjer. 

Siste oppdatering på retningslinjene betyr at vi må avlyse alle arrangementer frem til 15.juni.

Vi har tidligere måttet avlyse korøvelser, klubbkvelder og leirsamlinger med Skogvokterne. I tillegg har vi også avlyst vårt årlige 1.mai arrangement med Olabil-løp og avslutningskonsert. Med forlengelsen til 15.juni så må vi også avlyse de siste Skogvokter-aktivitetene. Dette er skikkelig kjedelig, både for små og store, men det absolutt viktigste nå er å få kontroll på Corona-pandemien, og da skal selvfølgelig Minising bidra med det vi kan. I praksis betyr dette at Minising-aktivitetene for første halvår 2020 da er avsluttet. Vi krysser fingrene for at verden har normalisert seg når vi kommer til august slik at vi kan starte som normalt igjen. 

Spond vil til enhver tid være oppdatert. Følg ellers med på www.minising.no for informasjon.

Ta vare på hverandre i tiden vi nå er inne i og så gleder vi oss til å starte opp igjen med Baluba, Minising, Tweensing, Klubb og Skogvoktere når forholdene ligger til rette for det!