Nissen kom i år også!

09.01.2020

Minising sin tradisjonsrike juletrefest er unnagjort, og nissen dukket opp, i år også!

I år var over 100 barn og voksne samlet til tradisjonsrik og fin juletrefest. 

Ungdomsprest Esben Robsahm Kjørven holdt en fin andakt før kaker, saft og kaffe kom på bordene. Julekakene smaker fortsatt godt, selv om vi er kommet over i januar. Etter en stund ble det tid for leker. Her hadde vi engasjert lekesjef nr 1 på Tromøya, Sogneprest Lars Peder Holm. Her ble både barn og voksne utfordret i å "tegne" ord med nese og rumpe. Imponerende dyktige barn og flere voksne som fortsatt viste at hoftebevegelsene fungerer! Lek og latter er viktige elementer på en juletrefest hos Minising, dagens leker skapte god stemning!

Høydepunktet på juletrefesten er naturligvis gang rundt juletreet. Forøvrig et juletre som nok nå må sies å ha bidratt for siste gang denne julen - nå var det tørt og stadig færre barnåler igjen på treet. De kjente, og kjære, julesangene ble sunget med de eldste barna fra Tweensing som forsangere, støttet av Christoffer de Presno. Dirigenten for Minising, Inger-Lise Hognerud, trakterte pianoet. 

Og tro det eller ei, nissen kom i år også! Alle snille barn, og det viste deg seg at alle var, fikk godtepose av nissefar!

Nederst finner dere et lite bildegalleri med noen bilder fra årets juletrefest.

Tusen takk for vel gjennomført juletrefest. Takk til alle de som kom og takk til de voksenledere som var med på å arrangere. Uten dere får vi ikke dette til!

Tenker du at du kan bidra i Minising som voksenleder? Ta kontakt - vi trenger flere og blir utrolig glade om akkurat du som leser dette kan bidra med noe!