Medlemsskap

Minising Tromøy, en KFUK-KFUM-avdeling, vil gjerne ha med nye medlemmer. Om du ønsker å bli med i Baluba, Minising, Tweensing, Klubb eller Skogvoktere så er du hjertelig velkommen! 

Medlemskontingent:

  • 200 kr i året for KFUK-KFUM-medlemsskap
  • 200 kr i halvåret for deltakelse i Minising/Tweensing/Klubb/Skogvoktere
  • 100 kr i halvåret for deltakelse på Baluba
  • Søskenmoderasjon: 50%

Medlemskontingent faktureres av KFUK-KFUM og sendes som SMS eller epost. Klikk på linken som sendes og du får opp betalingsinformasjon. Det kan betales med VIPPS direkte fra lenken som sendes ut. 

Minising Tromøy benytter Spond til all kommunikasjon med medlemmer. Det være seg endringer i programmet, informasjon som skal deles, samt ha oversikt over deltakelse på våre aktiviteter.

Vi setter stor pris på at du som foresatt tar i bruk Spond og aktivt bruker løsningen. Spond er gratis, sikkert og trygt.

Nedlasting av Spond-appen kan gjøres via Apple App Store eller Google Play. Du kan også logge inn på Spond.com med ditt brukernavn og passord. Synkroniser gjerne vår kalender i Spond-appen med din kalender på din mobiltelefon. Da vil alle barnas aktiviteter automatisk dukke opp i din kalender (og forsvinne hvis de i Spond angir at ikke kan delta på f.eks. en øvelse).

Når vi kobler deg som foresatt opp til Minising Tromøy i Spond så betyr det av vi legger til barnets navn, med foresattes kontaktinformasjon (epost og mobiltelefonnummer). Når vi gjør dette vil du få en epost eller SMS med varsel om hvordan du går videre. Hvis du allerede bruker Spond-appen vil du få varsel i appen om at du er lagt til i en ny gruppe.