Nyheter

 

Basarkonsert!

08.03.2020

Lørdag 7.mars holdt Baluba, Minising og Tweensing konsert på den årlige basaren på Menighetshuset. Korene leverte!

21-22.mars arrangerer KFUK-KFUM Barnefestival for barn i 3 til 7 klasse på Birkenlund Skole. Barn fra Minising Tromøy pleier å digge dette arrangementet!

Vi inviterer til Minising juletrefest torsdag 9.januar kl. 17:30 på Menighetshuset. Vi håper på mange store og små på juletrefest - og kanskje kommer også nissen!

Hver 3.søndag i advent er det duket for "Synge julen inn-gudstjeneste" på Tromøy. I år var det Færvik kirke som fikk besøk av alle korene på Tromøy. Gudstjenesten samlet hundrevis av besøkende i kirken.

Minising Tromøy kan få bidrag til vår drift gjennom Spond Cashback. Dette er en enkel, trygg og gratis måte å samle inn penger til vår aktivitet. Alle kan bli Minsing-supporter!

Minising inviterer til familieleir på Knattholmen 17-19-april 2020! Arrangementet er for medlemmer i Minising (Baluba, Minising, Tweensing, Klubb og Skogvoktere), med foreldre og søsken. Er du ikke medlem ennå er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i Minising (møt opp på en av våre aktiviteter og bli medlem, eller meld deg inn på...