Nyheter

 

Torsdag 17. mars inviterer menigheten til solidaritetskveld for Ukraina fra 17.30-19.30 på menighetshuset.Tybakken barnehage pynter og har fiskedam.Forbundsringen og Maxising vil stå for kafesalg av pølser og kaker.Klokken 18.00 blir det minikonsert med MiniSing og TenSing.

Etter en rolig jul med strenge restriksjoner, åpner nå samfunnet forsiktig opp, og vi kan starte aktivitetene våre igjen. Følg med i Spond for program. Vell møtt!

MEN med noen begrensninger. Her finner du en oversikt over hva som starter opp igjen i høst. Dessverre blir det ikke mulig å gjennomføre Baluba og klubb dette semesteret.

Mens vi venter på at våre aktiviteter skal starte igjen så kan vi glede våre følgere med en Spotify-spilleliste som inneholder en del av de sangene som Minising fremfører!

Oppdatert 14.04.20: Alle våre aktiviteter frem til 15.juni er avlyst! Vi planlegger for oppstart igjen i slutten av august.

Basarkonsert!

08.03.2020

Lørdag 7.mars holdt Baluba, Minising og Tweensing konsert på den årlige basaren på Menighetshuset. Korene leverte!

21-22.mars arrangerer KFUK-KFUM Barnefestival for barn i 3 til 7 klasse på Birkenlund Skole. Barn fra Minising Tromøy pleier å digge dette arrangementet!