Nyheter

 

Vi inviterer til Minising juletrefest torsdag 9.januar kl. 17:30 på Menighetshuset. Vi håper på mange store og små på juletrefest - og kanskje kommer også nissen!

Hver 3.søndag i advent er det duket for "Synge julen inn-gudstjeneste" på Tromøy. I år var det Færvik kirke som fikk besøk av alle korene på Tromøy. Gudstjenesten samlet hundrevis av besøkende i kirken.

Minising Tromøy kan få bidrag til vår drift gjennom Spond Cashback. Dette er en enkel, trygg og gratis måte å samle inn penger til vår aktivitet. Alle kan bli Minsing-supporter!

Minising inviterer til familieleir på Knattholmen 17-19-april 2020! Arrangementet er for medlemmer i Minising (Baluba, Minising, Tweensing, Klubb og Skogvoktere), med foreldre og søsken. Er du ikke medlem ennå er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i Minising (møt opp på en av våre aktiviteter og bli medlem, eller meld deg inn på...

Det blir et innholdsrikt første halvår 2020, vi håper å se mange nye og gamle medlemmer på våre aktiviteter.

Ny webside

10.12.2019

Minising har nå fått ny webside. Her vil vi informere om oss, nyheter, generelt om program osv. Om du savner noe, ta kontakt!