Spond

Minising Tromøy benytter Spond til all kommunikasjon med medlemmer. Det være seg endringer i programmet, informasjon som skal deles, samt ha oversikt over deltakelse på våre aktiviteter. 

Vi setter stor pris på at du som foresatt tar i bruk Spond og aktivt bruker løsningen. Spond er gratis, sikkert og trygt.

Nedlasting av Spond-appen kan gjøres via Apple App Store eller Google Play. Du kan også logge inn på Spond.com med ditt brukernavn og passord. Synkroniser gjerne vår kalender i Spond-appen med din kalender på din mobiltelefon. Da vil alle barnas aktiviteter automatisk dukke opp i din kalender (og forsvinne hvis de i Spond angir at ikke kan delta på f.eks. en øvelse).

Når vi kobler deg som foresatt opp til Minising Tromøy i Spond så betyr det av vi legger til barnets navn, med foresattes kontaktinformasjon (epost og mobiltelefonnummer). Når vi gjør dette vil du få en epost eller SMS med varsel om hvordan du går videre. Hvis du allerede bruker Spond-appen vil du få varsel i appen om at du er lagt til i en ny gruppe.

Når du er i gang med Spond vil vi sette stor pris på om du samtidig velger å benytte Spond Cashback. Du må da registrere dine betalingskort (helt trygt) og velge Tromøy Minising som mottaker av Spond Cashback. Dette gir oss en hyggelig ekstra inntekt hver måned som går direkte tilbake til medlemmene --- barna --- gjennom at vi får bedre økonomi og fleksibilitet til å gjøre forskjellige aktiviteter. 

Spond Cashback gir også mulighet for at vi kan ha supportere, f.eks. besteforeldre, onkler, tanter eller andre som synes Minising er bra. Supportere kan registrere seg med denne lenken (lenke til Spond - del gjerne!)